Asayiş »

Aksaray Merkez'de Hırsızlık İhbarı Üzerine Polis Ekipleri Harekete Geçti

Aksaray Merkez'de meydana gelen hırsızlık ihbarı üzerine polis ekipleri hızlıca olay yerine intikal etti. Müstakil bir evin penceresinden bir şahsın girdiği yönündeki bildirim sonrası, ekipler çevre güvenliğini aldı ve evde kimseye ulaşamadı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Aksaray Merkez, Hasas Mahallesi'nde bulunan bir müstakil evde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, mahalle sakinleri, evin penceresinden birinin içeri girdiğini görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne iletti. İhbar üzerine sivil ve resmi polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kısa süre içinde adrese ulaşan ekipler, ilk olarak müstakil evin etrafını sararak güvenlik önlemleri aldı. Ardından, evin kapı ve pencerelerini kontrol eden polis, bir pencerenin açık olduğunu tespit etti. Pencereden içeri girerek evi detaylı bir şekilde kontrol eden polis, evde kimseyi bulamadı. Yapılan incelemeler neticesinde, ev sahibine ulaşılarak camın kapatılması gerektiği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.