Asayiş »

Hatay Belen'de Tırın Çarptığı 75 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Hatay'da yolun karşısına geçmeye çalışan 75 yaşındaki bir adam, tırın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza, Hatay'ın Belen ilçesi, Antakya - İskenderun yolu üzerinde Halil Bey Mahallesi'nde meydana geldi. 75 yaşındaki Nazım Attaroğlu, yolun karşısına geçmeye çalışırken tırın çarpması sonucu ağır yaralandı. Olayın ardından, bölgeye hızla sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Attaroğlu'nun cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Kazanın ardından tır sürücüsü gözaltına alındı ve olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, kazanın sebebinin belirlenmesi için çalışmalara devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.