Asayiş »

Bursa İnegöl'de Narkotik Ekipleri İki Uyuşturucu Tacirini Ele Geçirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan iki şüpheli, Narkotik Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Yapılan aramalarda 200 gram bonzai ve 100 bin TL nakit para ele geçirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü İnegöl Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik bir operasyon düzenledi. Şüpheli olarak belirlenen Abdullah T. (18) ve Cemil A. (20), takibe alındı. Ekiplerin gerçekleştirdiği operasyonda, şüphelilerin üst araması yapıldı ve bu aramada 200 gram bonzai ile uyuşturucu gelirinden elde edildiği tahmin edilen 100 bin TL nakit para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak, şüpheliler sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Narkotik ekiplerinin bu tür operasyonları, uyuşturucu ticaretinin önlenmesi adına devam edecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.