Asayiş »

Aksaray Merkez ve İlçelerinde Sabaha Kar Yağışı Başladı, Hava Sıcaklığı Eksi 5 Dereceye Düştü

Aksaray’da sabaha karşı kar yağışı etkili olmaya başladı. Şehir merkezi ve yüksek kesimlerdeki ilçelerde yağışlar yerleşim yerlerini beyaza bürüdü. Güzelyurt ve Hasan Dağı bölgelerinde kar kalınlığı arttı.

Aksaray ilinde sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Şehir merkezi ve çevre ilçelerde hissedilen yağış, Güzelyurt ilçesi ve Hasan Dağı bölgesinde yoğunlaşarak etkisini artırdı. Hava sıcaklığının eksi 5 dereceye kadar düştüğü bu süreçte, şehirde hafif bir kar yağışı devam ediyor. Gece yarısı termometreler 0 dereceyi gösterirken, sabaha karşı düşen sıcaklık, kar yağışının yoğunluğunu artırdı. Yüksek kesimlerdeki belde ve köylerde kar kalınlığı arttı. Şehir merkezinde ise aralıklarla kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının gün boyunca yüksek kesimlerde devam etmesi öngörülüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.