Asayiş »

Edirne Keşan'da Polisin Durdurduğu Şahsın Halısından Av Tüfeği Çıktı

Edirne Keşan'da, polisin halı taşıyan bir kişiyi durdurması sonucu halının içinde ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen olayda, Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Timi ekipleri, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde sırtında halı taşıyan A.A. isimli şahsı şüphe üzerine durdurdu. Ekipler, halıyı kontrol ettiklerinde, halının içerisine gizlenmiş ruhsatsız bir av tüfeği buldular. Hemen tüfeğe el koyan polis, A.A.'yı gözaltına aldı. Olay sonrası şüpheli hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. Ekiplerin dikkatli çalışması sonucu ele geçirilen bu tüfek, halk sağlığı açısından önem taşırken, polis ekipleri, benzer durumların önlenmesi için çalışmalarına devam edecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.