Asayiş »

İstanbul Sarıyer'de İş Yerine Silah İle Ateş Eden 2 Şüpheli Tutuklandı

İstanbul Sarıyer'de bir iş yerine silahla ateş açan 2 şüpheli, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Olayın ardından gerçekleştirilen soruşturma sonucunda, şüphelilerin adliyeye sevk edildiği ve tutuklandığı bildirildi.

Olay, 25 Şubat Çarşamba günü saat 18.00 sıralarında Sarıyer Maslak Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yerinin önüne gelen iki kişi, silah ile iş yerine ateş açtı. Kısa bir süre sonra şüpheliler, olay yerinden bir taksiye binerek uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların sesleri duyarak durumu polise bildirmesi üzerine, olay yerine güvenlik ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, açılan ateş sonucunda iki iş yerinin hasar gördüğü tespit edildi. Hemen ardından, kaçan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Şüpheliler Gaziosmanpaşa'da Yakalandı

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliklerini belirleyerek N.U. (15) ve B.Ö. (17) isimli şahısların Gaziosmanpaşa'da olayda kullandıkları silahla birlikte yakalandığını bildirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, 'Mala zarar verme' ve 'Ateşli silahlar ve bıçaklar' suçlarından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.