Asayiş »

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'deki askeri hedeflere yönelik saldırılarda bulunduğunu duyurdu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, "Gerçek Vaad 4" operasyonunun üçüncü ve dördüncü dalgalarıyla İsrail'deki askeri hedefleri vurduğunu açıkladı; daha kapsamlı saldırılar planlandığını belirtti.

İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), yaptığı açıklamada "Gerçek Vaad 4" operasyonunun devam ettiğini duyurdu. Bu kapsamda, İsrail’in Hayfa kentindeki deniz üssü ile savaş gemilerinin demirleme alanı, Ramat David Hava Üssü, Hakirya bölgesindeki Savunma Bakanlığı kompleksi, Beyt Şemeş’teki askeri-sanayi yerleşkesi ve Aşdod’daki askeri sanayi merkezi hedef alındı.

Operasyonun genişletilmesine dair yapılan açıklamada, bölgedeki sabit ve hareketli hedeflerin İran füzeleri ve insansız hava araçlarıyla kontrollü bir şekilde vurulacağı ifade edildi. Sonraki saldırı dalgalarının, önceki tecrübeler ve inisiyatif doğrultusunda "Gerçek Vaad 3" operasyonundan daha kapsamlı ve daha yıkıcı olacağı kaydedildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.