Spor »

İstanbul'da A Milli Basketbol Takımı'nın Cedi Osman'ı Taraftar Desteğiyle Sırbistan'ı Yenmek İstiyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı Kaptanı Cedi Osman, yarın Sırbistan ile oynayacakları maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Osman, "Taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz" dedi.

FIBA 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 1. Tur C Grubu'nda A Milli Erkek Basketbol Takımı, yarın saat 21.00’de Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Takım kaptanı Cedi Osman, son antrenmanlarını Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi’nde tamamlayarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Osman, Sırbistan ile oynayacakları maçın, ilk karşılaşmaya göre daha zorlu geçeceğini ifade etti. "Kazandığımız takdirde büyük bir avantaj yakalayacağız. Yarınki maç daha önemli hale geldi. İlk maça göre daha zor olacak. Sırbistan’da ilk maçta oynamayan bazı oyuncular yarınki karşılaşmada yer alabilecek. Taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Galibiyetin Önemi

Cedi Osman, ilk maçı kazandıkları için avantajlı olduklarını belirtti. "İlk galibiyeti daha anlamlı hale getirmemiz için yarın da kazanmalıyız. Galibiyetler bir sonraki gruba taşınıyor. Bu yüzden Sırbistan’ı yenersek büyük bir avantaj yakalayacağız. Eğer iki galibiyet alabilirsek Sırbistan karşısında önemli bir avantaja sahip olacağız. Tanıdığımız bir takım ve tanıdığımız bir koça karşı oynuyoruz. Sırbistan’ın tecrübeli oyuncuları ve genç yetenekleri mevcut. Bu sabah ve akşam olmak üzere toplantılarımızı yaptık. Yarınki maça hazır olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.