Asayiş »

Giresun Eynesil'de MHP'li Belediye Başkanı Barış Güdük Darp Edilerek Şikayetçi Oldu

Giresun Eynesil ilçesinde MHP’li Belediye Başkanı Barış Güdük, Belediye Meclis Üyesi S.T. ile yaşadığı tartışmanın ardından darp edildi. Başkan Güdük, hastaneden darp raporu alarak yasal işlem başlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edinilen bilgilere göre, MHP’li Belediye Başkanı Barış Güdük ile Belediye Meclis Üyesi S.T. arasında önce sözlü bir tartışma yaşandı. Bu tartışma, zamanla arbede haline dönüştü ve olay anında çevredekilerin de karıştığı belirtildi. İddialara göre, kargaşa sırasında havaya ateş açıldığı öne sürüldü. Kavga sırasında yaralanan Başkan Güdük, daha sonra hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Darp raporu alarak şikayetçi olduğu bildirilen Güdük, olayla ilgili yasal süreç başlattı.

Olayın ardından güvenlik güçleri tarafından inceleme başlatıldı ve konuya dair daha fazla bilgi edinilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.