Yaşam »

Kütahya Merkez'de Gerçekleşen Halk Günü Toplantısında Başkan Kahveci Vatandaşlarla Buluştu

Kütahya Merkez'de gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısında, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci vatandaşların taleplerini dinledi.

Kütahya Belediyesi, düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Halk Günü Toplantısı' ile vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci'nin katılımıyla yapıldı ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir atmosferde gerçekleşti. Başkan Kahveci, vatandaşların öneri ve taleplerini dikkatle dinleyerek, her konuyu tek tek ele aldı.

Toplantı sırasında katılımcıların taleplerini not alan Başkan Kahveci, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte çözüm önerileri üzerinde değerlendirmelerde bulundu. İlgili birimlere gerekli talimatları veren Kahveci, iletilen konuların sürecini yakından takip edeceğini belirtti.

Halk Günü Toplantısı'na katılanlar, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygusu içinde yapılan bu buluşmadan memnun kaldıklarını ifade etti. Ayrıca, bu tarz toplantıların sürekli yapılması yönündeki isteklerini dile getirdiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.