Asayiş »

Çekmeköy'de Lisede Gerçekleşen Bıçaklı Saldırıda 1 Öğrenci Yaralandı

Çekmeköy'deki bir lisede yaşanan bıçaklı saldırıda, 2 öğretmen ve 1 öğrenci yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumu ağırken, saldırgan 17 yaşındaki F.S.B. gözaltına alındı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Çekmeköy Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre F.S.B. (17), öğretmenleri F.N.Ç. (44) ve Z.A. (52) ile arkadaşını, 15 yaşındaki S.K.'yı bıçakladı. Saldırının ardından olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılırken, S.K. ile öğretmen Z.A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırgan F.S.B. gözaltına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili incelemelere başladı.

Eğitim-İş Çekmeköy Şube Başkanı Erkan Gürbüz, yaşanan bıçaklı saldırıya dair, "Olayı duyduğumuz anda buraya geldik. Şu an elimizde net bir bilgi yok fakat bıçaklanan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, hastanedeler ve onlardan haber bekliyoruz. Saldırının sebebini bilemiyoruz ama durumu ağır olanlar var. Eğitim-İş olarak olayın takipçisiyiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.