Yaşam »

Konya Bozkır'da Öğrenciler, Yaşıtları İçin Yardım Kolisi Hazırladı

Konya'nın Bozkır ilçesinde anaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi köy okulu arkadaşları için kırtasiye malzemesi kolileri hazırladı. Yardım kolileri, miniklerin dayanışma örneği olarak dikkat çekti.

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Remzi Demirci Anaokulu öğrencileri, Ramazan ayı vesilesiyle ihtiyaç sahibi köy okulu anasınıfı öğrencileri için kırtasiye malzemeleri içeren yardım kolileri hazırladı. Bu anlamlı çalışma, minik öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci kazanmalarına katkı sağladı. Hazırlanan koliler, köy okullarındaki yaşıtlarına ulaştırılmak üzere ilgili birimlere teslim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğrencilerin bu duyarlı davranışını takdir ederek, ailelerini ve öğretmenlerini de kutladı. Bu tür yardımların çocuklarda sosyal farkındalık oluşturma açısından önemine vurgu yapıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.