Asayiş »

Kırşehir Merkez'de Husumetli İki Kişi Arasında Kavga Sonrası Silahlı Saldırı Gerçekleşti

Kırşehir Merkez'de meydana gelen olayda, husumetli kişiler arasında çıkan gerginlik sonrası bir kişi kahvehaneye ateş açtı. Olayda cam kırıkları nedeniyle 2 kişi yaralanırken, şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay Kırşehir'in Medrese Mahallesi 95. Sokak üzerinde gerçekleşti. Husumetli olduğu belirlenen iki kişi arasında yaşanan bir tartışma sonrası, C.P. isimli şüpheli, beylik silahıyla husumetlisinin işlettiği kahvehanenin önüne geldi. Şüpheli, kahvehanenin dışından camlara doğru bir el ateş ederken, havaya da beş el ateş etti. Silah seslerini duyan kahvehane ve oyun salonundaki kişiler panik içerisinde dışarı fırladı. Açılan ateş sonucunda, kırılan cam parçaları nedeniyle oyun salonunda bulunan iki kişi yaralandı. Olayın ardından hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Yaralılar, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulanslarla kaldırılarak ayakta tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçamayan C.P., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yapılan inceleme sonucunda, şüphelinin aracında alkol almış olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.