Köyceğiz Pınar, Çayhisar ve Akköprü Mahallelerinde Parke Çalışmaları Başladı
Köyceğiz'in Pınar, Çayhisar ve Akköprü mahallelerinde, Şubat ayında meydana gelen sağanak yağışlar sonrası hasar gören yollar için parke döşeme çalışmaları başlatıldı.
Köyceğiz ilçesinde, Pınar Mahalle Muhtarı Ömer Ali Kanat, Çayhisar Mahalle Muhtarı Oğuz Dolu ve Akköprü Mahalle Muhtarı Metin Acar, yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle üç mahallede parke döşeme işlemlerine başlandığı belirtildi. Bu çalışmaların amacı, mahallelerin altyapı ve üstyapı standartlarını yükseltmek, ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmektir.
Ayrıca, proje sürecinde mahallelere destek veren Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, AK Parti İl Başkanı Cengizhan Güngör ve İlçe Başkanı Mehmet İlhan’a teşekkür edildi. Mahallelerin daha güzel ve yaşanabilir bir görünüm kazanması hedefleniyor. Parke döşeme çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması planlanırken, yapılan hizmetlerin bölge halkına hayırlı olması temennisi dile getirildi.