Muş Malazgirt'te Ramazan Ayı İçin Etkinlik Düzenlendi
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Muş'un Malazgirt ilçesinde, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinlik, katılımcılara keyifli anlar sundu. Malazgirt Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar eğlenceli aktivitelerle dolu bir akşam geçirdi.
Malazgirt Gençlik ve Spor Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, Ramazan ayının birlik ve paylaşma ruhunu pekiştirmek için düzenlendi. Etkinlikte palyaço gösterisi, yüz boyama, canlı müzik performansları ve çeşitli ikramlar yer aldı. Özellikle çocuklar için hazırlanan aktiviteler, onların keyifli vakit geçirmesine olanak tanıdı. Aileler de bu neşeli atmosferde güzel bir akşam yaşadı.
Etkinliğe katılan çocukların hep bir ağızdan seslendirdiği "Kâbe’de Hacılar Hu Der" ilahisi, programa ayrı bir renk kattı. Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve eşi Nebahat Elif Bayram’ın katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Boran Karataş tarafından düzenlendi ve büyük ilgi gördü. Kaymakam Bayram, etkinlik alanında vatandaşlarla sohbet ederek çocuklarla yakından ilgilendi.
Kaymakam Bayram, programda yaptığı konuşmada, Ramazan ayının kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendiren özel bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Ayrıca, organizasyonda emeği geçen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Boran Karataş’a ve destek veren herkese teşekkür etti.
Ramazan’ın manevi atmosferinde gerçekleşen bu etkinlik, katılımcıların memnuniyeti ve çocukların neşesi eşliğinde sona erdi. Malazgirt'te düzenlenen bu tür etkinliklerin, toplumsal dayanışmayı artırma yönünde önemli bir rol oynadığı vurgulandı.