Yaşam »

Isparta'da Başkan Başdeğirmen, Üniversiteli Gençlerle İftar Programında Bir Araya Geldi

Isparta'da düzenlenen iftar programında Başkan Başdeğirmen, üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek Ramazan'ın önemine değindi. Dayanışma ve birlik vurgusu yaptı.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından organize edilen "Gençlerle İftar Sofrası" etkinliği, Iyaş Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açıldı ve ezanla birlikte oruçlar açıldı, dualar yapıldı.

Ramazan Ayının Anlamı

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, iftar programında öğrenci ve akademisyenlerle birlikte olmanın mutluluğunu paylaştı. Ramazan ayının değerine vurgu yapan Başdeğirmen, "Ramazan, paylaşmak, birlik ve beraberlik içinde olmak demektir. Bu dönemde dayanışmaya çok ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. Ayrıca, "Bu zor zamanlarda komşularımızla birlikte hayırlı işler yapabilmemiz için Allah’tan yardım diliyorum" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.