Asayiş »

Balıkesir İvrindi'de Devrilen Motosiklet Kazasında 15 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Balıkesir İvrindi'de meydana gelen trafik kazasında 15 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Olay, Balıkesir-Edremit karayolunun Gökçeyazı Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Şerif Emre Görmezoğlu (15) yönetimindeki 10 ANT 82** plakalı motosiklet, aniden kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın ardından yola savrulan genç sürücü, olay yerinde yaşamını yitirdi. Görmezoğlu'nun cenazesi, İvrindi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol, motosikletin kaldırılmasıyla birlikte tek şeritten trafiğe açıldı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal, sosyal medya hesabı üzerinden İvrindi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencisi olan Görmezoğlu için taziye mesajı yayımlayarak ailenin acısını paylaştı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.