Asayiş »

Eskişehir Batıkent'te Fren Yerine Gaz Pedalına Basıldı, Süpermarkete Girdi

Eskişehir Batıkent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sürücünün fren yerine gaz pedalına basması sonucu otomobil süpermarkete girdi. Kazada maddi hasar oluşurken, şans eseri yaralanan olmadı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Eskişehir'in Batıkent Mahallesi Kardak Sokak'ta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 46 yaşındaki Gülden T. yönetimindeki 26 AFN 1** plakalı otomobil, fren pedalına basması gerekirken gaz pedalına basınca kontrolden çıktı. Hızla yol kenarındaki süpermarketin camından içeri giren otomobil, büyük maddi hasara yol açtı. Neyse ki, kazada yaralanan kimse olmadı.

Olayın ardından, polis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal ederek çevre güvenliğini sağladı. Ardından, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Kazanın nedenleri hakkında bilgi alınırken, sürücünün durumu da gözden geçirildi. Bu tür olayların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.