Asayiş »

Samsun Bafra'da FETÖ'den Aranan Hükümlü 7 Yıl 6 Ay Hapis Cezası ile Yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde FETÖ suçundan aranan bir hükümlü, yapılan operasyon sonucunda yakalanarak cezaevine gönderildi. Hükümlünün 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısları yakalamak amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu çerçevede, "silahlı terör örgütü kurma veya yönetme (FETÖ/PYD)" suçundan hakkında kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 48 yaşındaki M.K., düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet güçleri, şahsı gözaltına alarak gerekli işlemleri başlattı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandığında, M.K. adli makamlara sevk edildi. Ardından, hükümlü kapalı ceza infaz kurumuna teslim edilerek cezasını çekmek üzere gönderildi. Bafra'daki bu yakalama, FETÖ'ye yönelik yürütülen mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.