Spor »

Kayseri'de 9 Mart'ta Kayserispor - Trabzonspor Maçını Cihan Aydın Yönetecek

Kayserispor ile Trabzonspor, 9 Mart'ta Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Maçın hakemi Cihan Aydın olacak. Aydın'a yardımcıları Mehmet Emin Tuğral ve Mehmet Kısal eşlik edecek. Maçın 4. hakemi ise Ayberk Demirbaş olarak belirlendi. Cihan Aydın, daha önce Kayserispor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta düdük çalmıştı.

Süper Lig’in 25. haftasında gerçekleştirilecek maçlar için hakemlerin atanması Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından gerçekleştirildi. 9 Mart Pazartesi günü Kayserispor, Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu önemli maçı FIFA Kokartlı Hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’a yardımcı hakemler olarak Mehmet Emin Tuğral ve Mehmet Kısal atandı. Maçın 4. hakemi ise Ayberk Demirbaş oldu. Cihan Aydın, bu sezon Kayserispor’un Çaykur Rizespor ile oynadığı ve 1-0 galip geldiği maçta da görev almıştı. Bu nedenle, Kayserispor taraftarları Aydın’ın yönetiminde maçın nasıl geçeceğini merakla bekliyor. 9 Mart’ta saat 20.00’de başlayacak olan bu karşılaşma, Süper Lig’deki kritik mücadelelerden biri olarak dikkat çekiyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.