Kültür Sanat »

Erzurum Yakutiye Medresesi'nde Gerçekleşen Kur'an Ziyafeti Programı İlgiyle İzlenildi

Erzurum'da düzenlenen "Vahyin Sesi - Kur’an Ziyafeti" etkinliği, vatandaşların yoğun katılımıyla Yakutiye Medresesi'nde gerçekleştirildi.

Ramazan Neşesi etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu programda, Kur’an-ı Kerim'in okunuşu, katılımcılara huzur dolu anlar yaşattı. Yakutiye Medresesi'nin tarihi atmosferinde gerçekleşen programda, Ramazan’ın manevi duyguları hissedildi. Gecede okunan Kur’an tilavetleri, katılımcılara anlamlı bir akşam sundu. Ayrıca, etkinliğe Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Engin ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Yer de katıldı. Programın sonunda, Prof. Dr. Mustafa Ağırman tarafından yapılan dua ile etkinlik sona erdi. Bu program, Ramazan’ın huzurunu ve manevi iklimini yansıtmasıyla katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Erzurum'da Ramazan Neşesi etkinlikleri, Ramazan ayı boyunca çeşitli kültürel ve sanatsal programlarla devam edecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.