Spor »

İstanbul'da Beşiktaş - Galatasaray Derbisinde VAR Hakemi Ömer Faruk Turtay Olacak

Bugün İstanbul'da Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbide VAR hakemi Ömer Faruk Turtay görev alacak. Müsabakanın saati 20.00 olarak belirlendi.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında, Beşiktaş ve Galatasaray, Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Maçın yönetimini FIFA kokartlı hakem Ozan Ergün üstlenecek. Ergün’ün yardımcılıklarını Anıl Usta ve Mustafa Savranlar yaparken, dördüncü hakem olarak Adnan Deniz Kayatepe görev alacak. VAR hakemi Ömer Faruk Turtay olarak belirlenirken, AVAR hakemi Gökhan Barcın da bu kritik karşılaşmada görev alacak. Derbi, her iki takım için de büyük önem taşıyor ve futbolseverlerin ilgisini çekiyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.