Asayiş »

Aydın Efeler'de Durdurulan Araçta 3 Bin 600 Doldurulmuş Makaron Ele Geçirildi

Aydın'ın Efeler ilçesinde durdurulan bir araçta 3 bin 600 adet tütün doldurulmuş makaron bulundu. Olayla ilgili iki şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde gerçekleştirilen kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği tarafından bir araç durduruldu. Durdurulan araçta yapılan detaylı incelemelerde 3 bin 600 adet tütün doldurulmuş makaron ve 1 adet sigara sarma makinesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, olayla ilgili olarak M.Ç. ve R.K. isimli şahıslar hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli süreç başlatıldı. Kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.