Spor »

Galatasaray maç sonu üçlüsü Victor Osimhen’den - İSTANBUL

Galatasaray’ın Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen, Beşiktaş derbisinden sonra sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü çektirdi.

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar derbi galibiyetini deplasmana gelen taraftarlarının yanına giderek kutladı. Taraftarlar, derbide galibiyeti getiren golü atan Victor Osimhen’den üçlü çektirmesini istedi. Nijeryalı futbolcu da deplasman tribününe giderek Galatasaraylı taraftarlara üçlü çektirdi.

Daha sonra futbolcular ve teknik ekip galibiyet sevincini birlikte yaşadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.