Sağlık »

Malatya'da Rektör Akpolat, Onkoloji Hastanesi'ndeki Minik Hastalara Hediyeler Verdi

Malatya'daki Turgut Özal Tıp Merkezi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören çocuk hastalara, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat hediyeler dağıttı.

Rektör Akpolat, etkinlik kapsamında minik hastaları ziyaret ederek onlara moral vermeyi amaçladı. Fayda Topluluğu ile işbirliği içinde düzenlenen etkinlikte, çocuk hastalarla birebir ilgilenen Akpolat, aynı zamanda ailelerine de "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Sohbetler gerçekleştirerek, hasta yakınlarıyla da duygusal bir bağ kurdu.

Hediyeleri alan çocukların yüzlerindeki mutluluk, Akpolat’ın ziyaretinin ne kadar anlamlı olduğunu gösterdi. Aileler, bu nazik davranış için Rektör Akpolat’a teşekkürlerini iletti. Bu tür etkinliklerin çocukların moraline katkı sağladığı ifade edilirken, Akpolat’ın ziyareti hastane ortamında sıcak anların yaşanmasına vesile oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.