Spor »

Kadın A Milli Takımı, Kuzey İrlanda’yı 1-0 mağlup etti - İSTANBUL

Kadın A Milli Takımı, 2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup’ta karşılaştığı Kuzey İrlanda’yı 1-0 mağlup etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Kadın A Milli Takımı, 3-0’lık Malta galibiyeti sonrası ikinci maçında Kuzey İrlanda’yı da 1-0 mağlup etti ve 2’de 2 yaptı. Ay-Yıldızlılara galibiyeti getiren golü 24. dakikada Ece Türkoğlu kaydetti. Gruptaki diğer maçta İsviçre, deplasmanda Malta’yı 4-1 mağlup etti.

Lurgan’daki karşılaşmayı TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Muhammet Akçay, Edinburgh Büyükelçisi Hakan Kıvanç ve beraberindeki Türk heyeti de tribünden takip etti.

2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup’taki üçüncü maçını 14 Nisan 2026 tarihinde İsviçre deplasmanında oynayacak olan Kadın A Milli Takımı, rakibini 18 Nisan 2026’da Sinop’ta konuk edecek. Ay-Yıldızlılar, gruptaki beşinci maçını 5 Haziran 2026 tarihinde Türkiye’de Kuzey İrlanda ile oynayacak; son sınavında ise 9 Haziran 2026’da Malta deplasmanına çıkacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.