Asayiş »

Uşak Merkez'de Otomobil İçinde Çıkan Kavga Sonucu 2 Kişi Yaralandı

Uşak Merkez'de bir otomobilin içinde çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Olay, Uşak'ın Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bir otomobilin içinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 35 yaşındaki G.K. ve 20 yaşındaki arkadaşı U.A. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Bu tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüşerek taraflar birbirlerini bıçakladı. Olayın ardından G.K., yanına gittiği bir arkadaşının yardımıyla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Olayla ilgili ihbar üzerine, 112 sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralılardan U.A. ise, 112 sağlık ekipleri tarafından kentteki bir özel hastaneye kaldırıldı. G.K.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.