Eğitim »

Malatya'da TÖMER ve Uluslararası Öğrencilerin Sahur Programı Gerçekleşti

Malatya'da İnönü Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri, uluslararası öğrencilerle birlikte sahurda bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Rektör Prof. Dr. Nusret Akpolat’ın katıldığı bu özel sahur programı, Genç Ofis’te düzenlendi. Etkinlik, samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Başkan Er ve Rektör Akpolat, öğrencilere sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler takdim etti. Program, yapılan dua ile sona erdi. Öğrencilerin bir araya gelmesi, kültürel etkileşimi artırdı ve dostluk bağlarını güçlendirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.