Asayiş »

Bursa Yıldırım'da Havaya Ateş Açan Şüpheli Sosyal Medyada Paylaşımda Bulundu

Bursa Yıldırım'da bir şüpheli, tabancayla havaya ateş açarak mahallede paniğe yol açtı. O anları cep telefonuyla kaydedip "Artık kaybedecek bir şeyimiz yok" ifadeleriyle sosyal medyada paylaştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi’nde yaşanan olayda, İ.Y. isimli bir şahıs elindeki tabancayla havaya ardı ardına ateş açtı. Bu eylem, çevredeki vatandaşlar arasında büyük bir panik yarattı. Şüpheli, silah sesleri eşliğinde kaydettiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı ve "Artık kaybedecek bir şeyimiz yok" mesajını iletti.

Bu durum, mahalledeki güvenliği tehlikeye atan bir durum olarak değerlendirildi. Olayın duyulmasının ardından, mahalle sakinleri ve çevre halkı olaya tepkilerini dile getirdi. Sosyal medya üzerinden yayılan görüntüler, birçok kişi tarafından endişeyle karşılandı. Yaşanan bu maganda olayı, güvenlik güçlerinin dikkatini çekerken, yetkililerin konuyla ilgili soruşturma başlatacağı öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.