Asayiş »

Diyarbakır Sur'da Adliye Çıkışı Tutuklanan Şahıs Kaçmaya Çalıştı, Polisin Müdahalesiyle Yakalandı

Diyarbakır Sur ilçesinde, adliye çıkışında tutuklanan şahıs, polisin müdahalesi sonucu yakalandı. Olayda, kaçmaya çalışan zanlı, polisin ateş etmesiyle ayağından vuruldu ve hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır Sur ilçesinde meydana gelen olayda, Emrah T. (32) hakkında yürütülen soruşturma neticesinde Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı için tutuklama kararı alındıktan sonra, adliye çıkışında polisten kaçmaya çalıştı. Edinilen bilgilere göre, dur ihtarına uymayan Emrah T., polisin ateş açmasıyla ayağından vuruldu. Yaralı olarak yakalanan şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Olayın ardından, durumu değerlendiren güvenlik güçleri, konu ile ilgili inceleme başlattı.

Olayın detayları ve zanlının kaçış anı, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Ekiplerin olay yerine intikali ile birlikte, çevre güvenliği sağlandı ve olası başka bir durum için önlemler alındı. Bu süreçte, adliye önündeki kalabalık dikkatle gözlemlendi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.