Nazilli Aydın'da Ramazan Ayı Dolayısıyla İftar Yemeği Düzenlendi
Nazilli Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı. Ramazan'ın bereketini paylaşan vatandaşlar, birlikte olmanın sevincini yaşadı.
Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programı, Nazilli Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesi'nde yapıldı. Bu etkinlik, yoğun ilgi gördü ve binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar, aynı sofrada buluşarak Ramazan'ın bereketini ve dayanışma ruhunu paylaştılar.
İftar yemeğine, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslı Ökmen gibi çeşitli siyasi figürler ile Bozdoğan, Çine, Germencik, Karacasu, Koçarlı ve Kuyucak Belediye Başkanları da katıldı. Bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışma ve birlikteliği artırmak amacıyla düzenleniyor.
Etkinlik öncesinde, Nazilli Belediyesi personeli, iftar alanında hazırlıklarını tamamlamak için saatler öncesinden geldi. Özellikle yaşlı ve hamile bireylere yemek dağıtımı, belediye personeli tarafından titizlikle gerçekleştirildi. Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, milletvekilleri, ilçe başkanları ve diğer belediye başkanlarıyla birlikte, beş ayrı noktada kurulan çadırlarda vatandaşlara yemek servisi yaptı.
İftar saatinin gelmesiyle birlikte, Başkan Dr. Ertuğrul Tetik ve beraberindeki heyet, vatandaşların sofralarını tek tek ziyaret ederek "Hayırlı Ramazanlar" dileklerini iletti. Programda konuşan Başkan Tetik, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini vurguladı. Pınarbaşı Mahallesi'nde düzenlenen iftar sofrasında binlerce vatandaşla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Nazilli'de dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, programa katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.