Asayiş »

Kars Arpaçay’da Kaymakam Akköz Başkanlığında Asayiş Toplantısı Düzenlendi

Kars'ın Arpaçay ilçesinde yapılan asayiş toplantısı, Kaymakam Muhammed Burak Akköz'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Gülveren ve İlçe Emniyet Amiri Aykut Bağcı katıldı.

Toplantıda, Arpaçay'da vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen kolluk kuvvetleri çalışmaları detaylı bir şekilde değerlendirildi. İlçede gerçekleştirilen genel asayiş uygulamaları, güvenlik tedbirleri ve suç önleme faaliyetleri hakkında Kaymakam Akköz'e bilgi verildi.

Kolluk birimlerinin ilçedeki güvenliği korumak için yaptığı denetim ve uygulamaların detaylarının ele alındığı toplantıda, mevcut durum gözden geçirilerek ek tedbirlerin neler olabileceği tartışıldı. Jandarma ve emniyet ekiplerinin, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.

Toplantı esnasında, kamu düzeninin korunmasına yönelik yapılan faaliyetlerin kararlılıkla devam edeceği ifade edilirken, güvenlik güçlerinin sahadaki etkinliğini artırmak için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

Kaymakam Muhammed Burak Akköz, toplantının sonunda, ilçede güvenliğin sağlanmasında görev alan tüm kolluk kuvvetlerine başarılar dileyerek, vatandaşların güvenliğinin her zaman öncelikli olduğunu belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.