Hatay İskenderun ve Arsuz'da Aranan İki Şahıs Gözaltına Alındı
Hatay'ın İskenderun ve Arsuz ilçelerinde aranan iki kişi, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Tutuklanan şahıslar, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından aranan kişiler olarak kayıtlara geçti.
Hatay İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanması amacıyla kapsamlı bir çalışma yürütmüştür. Bu çerçevede, Bilişim sistemleri ve banka kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan S.S.Ö., İskenderun’da gözaltına alınmıştır. Ayrıca, bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.G. ise Arsuz’da yakalanmıştır.
Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilmiştir. Yapılan sorgulamalar sonucunda mahkeme, her iki şahsın da tutuklanmasına karar vermiştir. Bu gelişme, Hatay'daki güvenlik çalışmalarının ne denli ciddi ve etkin bir şekilde sürdüğünün bir göstergesi olmuştur.