Yaşam »

Bursa'da Bir Öğrenci, Başkan Bozbey'i Sınıfına Getirdi

Bursa'da bir ilkokul öğrencisi, sınıf başkanlığı seçimlerinde verdiği sözü yerine getirerek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i sınıfına davet etti.

Bursa'da bir ilkokul öğrencisi, sınıf başkanlığı seçiminde verdiği sözü yerine getirerek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i sınıfına davet etti. Öğrenci, "Başkan Bozbey'i sınıfımıza getireceğim" diyerek arkadaşlarına bir söz vermişti. Seçimi kazanmasının ardından minik öğrencinin bu vaadi gerçeğe dönüştü.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, minik öğrencinin davetiyle okulu ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Bozbey, çocukların heyecanına ortak oldu. Eğitimin önemine dikkat çeken Bozbey, öğrencilerin isteği üzerine tüm sınıfı Bursaspor maçına götürme sözü verdi. Ayrıca, çocuklara birer forma hediye edeceğini de açıkladı.

Buluşma, öğrenciler için unutulmaz bir anıya dönüşürken, Başkan Mustafa Bozbey, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın öğretmenlere çiçek hediye ederek, günlerini kutladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.