Erzurum Oltu'da Geleneksel İftar Programında Vatandaşlar Bir Araya Geldi
Erzurum Oltu'da düzenlenen geleneksel iftar programında, Oltu Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla vatandaşlar bir araya gelerek Ramazan ayının bereketini paylaştı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Geleneksel iftar programı, Efkan Ala Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, katılımcılar Ramazan'ın manevi atmosferini birlikte yaşadı. İftar programında konuşan Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini ifade ederek, programa katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Çelebi, "Ramazan’ın ruhuna uygun bu güzel atmosferde bizleri yalnız bırakmayan tüm Oltulu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Çelebi, organizasyona destek veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de teşekkür etti. Konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bölgede ve dünyada süregelen gelişmelere dikkat çekti. Ayrıca, İslam âlemi için barış ve huzur temennisinde bulundu. Program, yapılan duaların ardından vatandaşların birlikte iftar açmasıyla sona erdi.