Yaşam »

Pursaklar'da İftar Programında Yetim ve Öksüz Çocuklarla Bir Araya Gelindi

Pursaklar'da düzenlenen iftar programında, yetim ve öksüz çocuklar bir araya geldi. Programda Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de yer aldı.

Pursaklar Belediyesi, Ankara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerçekleştirilen iftar programında, öksüz ve yetim çocukları bir araya getirdi. Programa, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaköse, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve İlçe Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren katıldı.

Öksüz ve Yetim Çocuklar İçin Önemli Mesajlar

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, iftar programında yaptığı konuşmada, "Öksüz ve yetim çocuklarımız bizim en kıymetli emanetlerimizdir" dedi. Çetin, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma dönemi olduğuna dikkat çekerek, "Bu özel zaman diliminde onların mutluluğunu paylaşmak bizim için büyük bir sevinç kaynağıdır. Yetim ve öksüz çocuklarımızın yanında olarak onların hayatlarına dokunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı organizasyon için Yusuf Şenel’e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İftar Sofrasında Birlik ve Beraberlik

İftar öncesinde çocuklarla yakından ilgilenen Ertuğrul Çetin, onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Ezanın okunmasıyla birlikte yapılan iftarda, çocuklarla aynı sofrayı paylaşan Çetin, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu vurguladı. Bu tür etkinliklerin, toplumda yardımlaşma ve dayanışmayı artırma açısından önemli olduğunu belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.