Adana'da DAİMFED ve AOSB, iş birliğinin önemini vurguladı.
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirilen ziyarette DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü'ye Adana'nın ekonomik potansiyelini değerlendirdi.
Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü'yü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Karslıoğlu, Sütcü'nün yeniden başkan seçilmesi nedeniyle tebriklerini sundu ve görevinde başarılar diledi. Toplantıda, Adana'nın sanayi altyapısı ve üretim gücü hakkında önemli değerlendirmelerde bulunuldu. Ayrıca, kurumlar arası iş birliğinin, kent ekonomisine sağlayacağı katkılar üzerinde duruldu.
Ortak Çalışmaların Önemi
Ziyarette, Adana'nın sanayi ve inşaat sektöründeki gelişimini destekleyecek ortak çalışmaların önemi vurgulandı. Sektörün gelişimine katkı sağlayacak projelerde iş birliği içinde hareket edilmesi gerektiği belirtildi. Bu anlamda, DAİMFED ve AOSB'nin birlikte hareket etmesi durumunda, Adana'nın ekonomik potansiyelinin daha da artırılabileceği ifade edildi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ile sona erdi.