Asayiş »

Denizli Merkezefendi'de Afet Hazırlığı İçin MAKUT Ekibi Toplandı

Denizli Merkezefendi'de gerçekleştirilen toplantıda, MAKUT ekibi afet hazırlıklarını gözden geçirdi ve eğitimlerini pekiştirdi.

Denizli Merkezefendi Belediyesi, afetlere karşı hazırlık ve müdahale kapasitesini artırmaya yönelik önemli adımlar atmaya devam ediyor. Merkezefendi Arama Kurtarma Ekibi (MAKUT), AFAD Denizli İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen buluşmada, daha önce aldığı Temel Afet Eğitimi ve Çadır Kurma Eğitimi'nin ardından bir araya geldi. Ekip, afet sonrası sahada uygulayacakları çalışmaları değerlendirirken, eğitimler sayesinde elde ettikleri bilgileri tazeleyerek, afet durumlarına karşı hazırlıklarını gözden geçirdi.

Hazırlıkların Önemi

Toplantıda söz alan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, afetlere karşı hazırlıklı olmanın kritik önemine vurgu yaptı. Doğan, "MAKUT personelimiz, AFAD İl Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerin ardından bir araya geldi. Hemşerilerimizin güvenliği için her zaman hazır ve görev başındayız." ifadelerini kullandı.

Bu çalışmalarla birlikte MAKUT ekibi, Denizli Merkezefendi'de meydana gelebilecek her türlü doğal afet ve acil duruma karşı daha donanımlı ve etkin bir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.