Eğitim »

Iğdır'da 3 Yaşındaki Avzem Türkeli, İstiklal Marşı'nı Ezbere Okuyarak Dikkat Çekti.

Iğdır'da yaşayan 3 yaşındaki Avzem Türkeli, İstiklal Marşı'nın ilk üç kıtasını ezbere okuyarak izleyenlerin beğenisini kazandı.

Iğdır'da küçük yaşına rağmen büyük bir yetenek sergileyen Avzem Türkeli, İstiklal Marşı'nın ilk üç kıtasını ezbere okuyarak çevresindekileri hayran bıraktı. Ailesinin ve yakınlarının cep telefonlarıyla kaydettiği anlarda, Avzem'in marşı okurkenki el hareketleri ve mimikleri dikkat çekti. Performansı, izleyenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Avzem, marşı okurken sergilediği ciddiyet ve heyecanla izleyenlerin takdirini kazandı. "Bu yaşta böyle bir ezber gerçekten etkileyici" diyen izleyiciler, küçük çocuğun yeteneğine hayran kaldıklarını ifade etti. Avzem Türkeli'nin bu performansı, sosyal medyada da geniş bir yankı buldu ve pek çok kişi tarafından paylaşıldı. Bu tür yeteneklerin desteklenmesi gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.