Asayiş »

Sinop Merkez'de Denizde Bulunan Cesedin Kimliği Yapılan İncelemelerle Tespit Edildi

Sinop'ta denizde bulunan cesedin kimliği yapılan incelemeler neticesinde ortaya çıktı. Hayatını kaybeden kişinin 45 yaşındaki Kaan İlhan olduğu belirlendi. Cenazesi, memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesine gönderildi.

Olay, önceki gece saat 03.30 civarında Bülent Ecevit Caddesi İskele Meydanı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sahil bandında devriye atan çarşı ve mahalle bekçileri, denizde hareketsiz bir erkek cesedi ile karşılaştı. Durum hemen yetkililere bildirildi ve olay yerine polis, sağlık ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler, denizden çıkardıkları şahsın sağlık kontrolünde yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri, bölgedeki çalışmalara devam ederken, cansız beden kimlik tespiti ve ölüm sebebinin belirlenmesi için Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda, hayatını kaybeden kişinin Zonguldak’ın Devrek ilçesi Yenimahalle nüfusuna kayıtlı 45 yaşındaki Kaan İlhan olduğu kesinleşti.

İddiaya göre, İlhan'ın uzun süredir sağlık sorunları bulunduğu ve önceki gece evinden ayrıldıktan sonra önce Ankara'ya, ardından Sinop'a geçtiği ifade ediliyor. Cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından İlhan’ın cenazesi memleketi Devrek’e gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.