Asayiş »

Gaziosmanpaşa'da Park Halinde Bulunan Hafif Ticari Araçta Yangın Çıktı

Gaziosmanpaşa'da park halindeki bir hafif ticari araçta çıkan yangın, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sırasında patlama sesleri duyuldu.

Gaziosmanpaşa Yeşilpınar Mahallesi'nde öğleden sonra saat 15.00 sıralarında, iddiaya göre, yaklaşık bir aydır sahibinin park halinde bıraktığı ve kapıları açık bulunan hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler, tüm aracı sardı. Yangına ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar, yangın söndürme tüpleriyle gerçekleştirdi. Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak, araçta soğutma çalışması yaptı. Yangın sırasında zaman zaman ufak çaplı patlama seslerinin duyulduğu öğrenildi. Araç yangın sonrası hurda yığınına döndü.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.