Gaziantep'te Hatalı Şerit Değiştiren 389 Araç Sürücüsüne 1,7 Milyon TL Ceza Uygulandı
Gaziantep’te hatalı şerit değiştiren 389 araç sürücüsüne toplamda 1 milyon 743 bin 213 TL ceza kesildi. Denetimlerin, kent genelinde son 10 gün içinde gerçekleştirildiği bildirildi.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, son 10 gün içerisinde kentin çeşitli noktalarında denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlerde, kaynak yaparak hatalı şerit değiştiren 389 araç sürücüsüne toplam 1 milyon 743 bin 213 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Denetim sırasında, araçların hatalı şerit değiştirme anları ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları ve emniyet dronları tarafından kaydedildi.
Gaziantep’te bu tür denetimlerin devam edeceği ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla benzer uygulamaların yapılacağı ifade edildi.