Bolu Organize Sanayi Sitesi'nde Otomobil Yolda Yatan Köpeği Ezdi, Sürücü Olay Yerinden Uzaklaştı
Bolu'da bir otomobil sürücüsü, Organize Sanayi Sitesi'nde yolda yatan bir köpeğe çarparak olay yerinden ayrıldı. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil, yolun kenarında bekleyen köpeğin üzerinden geçti. Köpek, otomobilin altında sürüklendikten sonra kendi başına uzaklaştı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Bolu Organize Sanayi Sitesi'nde meydana gelen olay, saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü kimliği tespit edilemeyen otomobil, yol kenarına yaklaşarak bir süre bekledi. Daha sonra hareket eden araç, yerde yatan köpeğin üzerinden geçti. Bir süre otomobilin altında sürüklenen köpek, aracın ilerlemesinin ardından bulunduğu yerden koşarak uzaklaştı. Olayın ardından otomobil sürücüsü, herhangi bir duraksama yapmadan bölgeden ayrıldı.
Olayın detayları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası sayesinde net bir şekilde görüntülendi. Kameralarda, köpeğin otomobilin altında sürüklendiği ve sonrasında kendi başına kalkarak uzaklaştığı anlar kaydedildi. Bu durum, hayvanların trafikteki güvenliğini bir kez daha gündeme getirdi.