Yaşam »

Samsun İlkadım'da Muhtarlarla İftar Sofrası Kuruldu

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya gelerek, önemli hizmetlere birlikte imza attıklarını vurguladı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Ihlamur Kafe Restoran'da düzenlenen iftar yemeğinde, İlkadım Mahalle Muhtarları ve aileleriyle bir araya geldi. Bu etkinlikte muhtarlarla tek tek selamlaşan Başkan Kurnaz, muhtarların yaptığı özverili çalışmalar için teşekkür etti. Kurnaz, "İlkadım için muhtarlarımızla koordineli çalışıyoruz ve güçlü bağlar kuruyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Kurnaz, muhtarların vatandaş ve kamu kurumları arasında önemli bir köprü görevi üstlendiklerini belirterek, "İlçemizin kıymetli mahalle muhtarları ile iftar soframızı paylaştık. Bu manevi ayda muhtarlarımızla bir arada olmak bizleri son derece mutlu etti. Katılım sağlayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız, mahallelerin gözümüz kulağımızdır. Vatandaşların taleplerinin bizlere ulaşmasında en önemli basamaktır. Bu nedenle muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek, vatandaşlardan gelen talepleri dinleyip yerine getirme gayreti içindeyiz" dedi.

Muhtarların yerel yönetimin temel taşı olduğunu vurgulayan Kurnaz, "Muhtarlarımız, bizlerin gözbebeğidir. İlkadım için önemli hizmetler yapıyoruz. İlkadım Belediyesi’nin temizlikten fen işlerine, kültürden sosyal projelere kadar birçok alanda çalışmaları var. Bu çalışmaları yaparken muhtarlarımızla iletişim kuruyor, onların fikir ve görüşlerini alıyoruz. Kentimiz için daha güzel işlerin altına imza atmak amacıyla muhtarlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.