Yaşam »

Eskişehir'de İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy Anma Programı Düzenlendi

Eskişehir'de gerçekleştirilen etkinlikte, İstiklâl Marşı'nın kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy anıldı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenen program, önemli anlara ev sahipliği yaptı.

Eskişehir'de, Valilik himayelerinde ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan ’12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy’u Anma’ programı, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Salonu’nda yapıldı. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, ’İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrenciye ödül, Vali Yılmaz tarafından verildi. Programın bir parçası olarak öğrenciler tarafından hazırlanan ’Korkma’ adlı oratoryo sahnelenirken, ’Kurtuluştan İstikbale’ temalı resim sergisi de açıldı. Vali Yılmaz ve diğer protokol üyeleri, sergiyi ilgiyle inceledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.