Yaşam »

Bilecik'te Başkan Subaşı, Öğrencilerin İftar Sofralarına Konuk Oldu

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin evlerinde düzenlenen iftar programına katıldı. Başkan Subaşı, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti ve onların hayallerine destek verdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, memleketlerinden uzakta eğitim gören üniversite öğrencilerinin iftar sofralarına katılarak, onların samimiyetine tanıklık etti. Bu özel akşamda, geleceğin hekimleri olan gençlerin evlerinde düzenlenen iftar programında bulunarak, onların umutlarını dinleme fırsatı buldu. Subaşı, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin büyük bir özveri ile eğitim aldığını vurguladı ve onların gayretlerini takdir etti.

Başkan Subaşı, "Memleketlerinden uzakta, büyük bir özveriyle geleceğin hekimleri olmak için emek veren gençlerimizin sofralarına misafir olmak; sohbetlerini, umutlarını ve hayallerini dinlemek benim için çok kıymetliydi. Sofralarını bizlerle paylaşan sevgili gençlerimize gönülden teşekkür ediyor, yollarının ve bahtlarının açık olmasını diliyorum" şeklinde ifade etti. Bu tür etkinliklerin, gençlerle bir araya gelmenin önemini bir kez daha gösterdiği belirtildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.