Bursa Osmangazi'de Gerçekleşen Kapkaç Olayında 18 Suç Kaydı Bulunan Zanlı Tutuklandı
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kadına yönelik gerçekleştirilen kapkaç olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi ilçesinde meydana gelen kapkaç olayıyla ilgili hızlı bir inceleme başlattı. Yapılan araştırmalarda, A.T. isimli kadına ait içerisinde cep telefonu ve gözlük bulunan poşetin bir şahıs tarafından zorla alındığı tespit edildi. Olayın ardından güvenlik kameraları incelendi ve şüphelinin E.K. olduğu belirlendi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği saha incelemeleri, kapkaç olayının detaylarını ortaya koydu. Şüphelinin, mağduru bir süre takip ettikten sonra poşeti zorla alarak olay yerinden kaçtığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. E.K.'nin daha önce 18 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.
Polis ekipleri, E.K.'yi Mudanya ilçesinde düzenlenen operasyonla yakaladı. Zanlının yanında, kapkaçta aldığı cep telefonu da ele geçirildi. Gözaltına alınan E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.