Yaşam »

Edirne'de Hayatını Kaybeden Emekli Astsubay Mustafa Kurtçu, Askeri Törenle Uğurlandı.

Edirne'de vefat eden 83 yaşındaki emekli astsubay Mustafa Kurtçu, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni, ailenin yakınları ve askeri erkanın katılımıyla gerçekleşti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Edirne'de, 83 yaşındaki emekli astsubay Mustafa Kurtçu'nun vefatı, ailesi ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Kurtçu için Eski Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, aile üyeleri ile birlikte askeri erkan katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından, Kurtçu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, tören mangası tarafından özenle cenaze aracına taşındı. Kurtçu'nun cenazesi, dualar eşliğinde Yenişehir Mezarlığı’nda defnedildi. Bu anlamlı tören, Kurtçu'nun hayatına ve hizmetlerine olan saygıyı gösterdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.