Asayiş »

Ankara'da Gençlerbirliği-Beşiktaş Maçı Nedeniyle Yollar Kapatılabilir

Ankara'da 15 Mart'ta oynanacak Gençlerbirliği-Beşiktaş maçı nedeniyle bazı yolların kapatılması planlanıyor. Eryaman Stadyumu çevresindeki yollar, ihtiyaç duyulması halinde trafiğe kapatılabilir.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Mart 2026 tarihinde saat 20.00'de Eryaman Stadyumu'nda gerçekleşecek olan Gençlerbirliği-Beşiktaş futbol müsabakası ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Açıklamada, saat 16.30'dan itibaren, ihtiyaç duyulması halinde, 1814. Cadde'nin Şapka Devrimi Caddesi ile 259. Sokak arasında kalan bölümünün trafiğe kapatılacağı ifade edildi. Bu bölge, Eryaman Stadyumu ile Referans Ankara Yerleşkesi arasında yer alıyor. Emniyet yetkilileri, seyircilerin güvenliğini sağlamak amacıyla bu tedbirin alındığını belirtti. Ayrıca, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları ve bu tarihte yoğun trafik olabileceğini göz önünde bulundurmaları gerektiği vurgulandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.