Asayiş »

Hakkari Yüksekova'da Hapis Cezası Bulunan 5 Kişi Tutuklandı

Hakkari Yüksekova'da haklarında 25 yıl hapis cezası bulunan 5 kişi jandarma tarafından yakalanarak tutuklandı.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalarda, "kan gütme saikiyle öldürme" suçundan 25'er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.G., A.G., F.K., H.D. ve H.K. isimli şahısları Yüksekova ilçesinde yakaladı. Jandarma Suç Araştırma Dedektifleri (JASAT) tarafından gerçekleştirilen operasyon neticesinde, yakalanan şahıslar, mahkeme tarafından tutuklanarak Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelenin kesintisiz bir şekilde sürdürüldüğünü vurguladı. Bu tür operasyonların devam edeceği ve kamu güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmaların artırılacağı ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.